Over ons

Ervaring

30+ jaar ervaring in het vak

Internationaal

Actief in meer dan 20 landen

Kwaliteit

Klaar voor langdurig gebruik

Flexibiliteit

Oplossingen op maat

Engineering

Een volledig en gedetailleerd technisch dossier op maat nodig? Ons gespecialiseerd engineeringsteam staat klaar om dit samen met U voor te bereiden. We maken gebruik van gespecialiseerde software om een functionele analyse, uitvoeringsplan, elektrisch dossier, technische documentatie en testrapporten voor te bereiden.

Bordenbouw

Van kleine stuurborden tot grote vermogenborden, met ons modern machinepark hebben we in no time uw project verwezenlijkt. Kwaliteit speelt een hoofdrol, onze quality manager staat borg voor een foutloos eindresultaat.

Montage

Ons team van elektromonteurs zorgt voor een volledige elektrotechnische installatie, zowel nieuwe installaties als vernieuwingen. Ze zijn gespecialiseerd in montage van kabelwegen, netwerkbekabeling, persluchtleidingen, verlichting, beveiliging,…

Software

Door regelmatige bijscholing en voortdurende investeringen in de modernste apparatuur staan onze software experten garant voor de perfecte sturingssoftware. Ze zorgen voor processturing- en visualisatiesystemen, functionele testen, indienstname en opleidingen.

Siemens Solution Partner

Automation Drives

Als Siemens Solution Partner bieden wij oplossingen op maat op het vlak van automatisatie en drives. We bieden kwalitatieve en future-proof oplossingen aan op basis van Siemens (drive)producten.

Klik hier voor meer info

Locatie


responsive google map

Wie is wie

Pieter Reyniers

General Manager
pieter.reyniers@inarti.be
+32 (0)3 860 99 70

Alex Van Renterghem

Engineering Manager
alex.vanrenterghem@inarti.be
+32 (0)3 860 99 72

Lieve Kerremans

Administratie
lieve.kerremans@inarti.be
+32 (0)3 860 99 71

Kurt Huysmans

Veiligheid
kurt.huysmans@inarti.be
+32 (0)3 860 99 75

Contacteer ons

Voor vragen of offertes, vul onderstaand contactformulier in.

  • Brielen 7, 2830 Tisselt

  • +32 (0)3 886 01 59

  • info@inarti.be