Historiek - INARTI

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Historiek

Over ons

Meer dan 25 jaar vakmansschap en inzet

In 1988 start Pieter Reyniers als zelfstandig PLC-programmeur. Maar de opdrachtgevers vragen almaar meer naar totaaloplossingen. Er vormt zich een hecht team van gekwalificeerd personeel met electriciens, projectengineers en softwarespecialisten die voor elke vraag een oplossing ontwerpen.
Dat dynamisch team telt nu ongeveer 25 mensen. We staan elke dag klaar met technische oplossingen die inspelen op de reële noden van onze klanten. Met een hart voor techniek, inzet en enthousiamse werken we aan ons einddoel: klanttevredenheid.

Expert in elk onderdeel

INARTI biedt de klant totaalprojecten: vanaf het ontwerp en de engineering, via de bordenbouw en de electromontage, tot de programmering, de testfase en de indienstneming. We leiden zelfs het personeel van de klant op en verzorgen een flexibele dienst na verkoop.
Maar ook deelprojecten zijn mogelijk: we ontvangen een afgewerkt technisch dossier van de klant en doen zelf de montage en kablage van de elektrische borden. Of we programmeren en verzorgen de indienstneming van de PLC-sturing van een installatie die door anderen elektrisch werd afgewerkt.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu